Unifrigo - Administrate your panel

Please Login to see details!

Request for Access to the price list

You must login to see the activities on our web!
Not a member yet?
 Remember me

Вертикални Фрижидери од инокс

Технички карактеристики:
- Тело од една целина, со внатрешноста и надворешноста обложени со инокс лим Aisi 304,
- Надворешниот лим од сјаен инокс со брусена завршна обработка,
- Ногарки од инокс со можност за подесување,
- Изолација: ПУР пена (45 Kg/m3), дебелина 60 mm,
- Стандардната опрема вклучува 5 инокс решетки,
- Вратата - се отвора со помош на само-затварачки инокс ментешиња, со отворена позиција од 90° натаму, и гуми со магнет,
- Лајсната на рамката има грејач кај фрижидерите со негативни температури,
- Чист отвор на вратата: 590 x 1500 mm,
- Агрегат за ладење - Моноблок со херметички компресор и воздушна кондензација,
- Испарувач со вентилатор со цевки од бакар и алуминиумски плочки,
- Електрично автоматско одмрзнување со испарување на кондензатот,
- Можност за избор на повеќе додатоци,
- Контролниот уред е монтиран на предниот горен панел - комплетен е со дигитален термометар, термостат и on/off копче, доаѓа заедно со комплет кабли за поврзување со агрегатот,
- Сите фрижидери се тестираат во нашата фабрикапред пакувањето, така да вклучувањето е многу едноставно - само треба да се приклучат на мрежа,
- напојување: 220V / 50Hz еднофазно.

ДОСТАПНИ МОДЕЛИ:

МОНО:
SSUR1DU P - фрижидер со 1 врата за позитивни температури до +0C,
SSUR1DU N - фрижидер со 1 врата за негативни температури до -18C,

DUPLEX:
SSUR2DU P - фрижидер со 2 врати за позитивни температури до +0C,
SSUR2DU N - фрижипозитивниврати за негативни температури до -18C.


Ask us for this product

Your question