Unifrigo - Administrate your panel

Please Login to see details!

Request for Access to the price list

You must login to see the activities on our web!
Not a member yet?
 Remember me

Шибер Врати

КАРАКТЕРИСТИКИ:
- Алуминиумска рамка за вратата (70, 90, 120 mm),
- Изолација од ПУР пена (45 kg/m3),
- Каса од издржлив ПВЦ профил,
- Фиксна рачка од пластика,
- Метална рачка - лост,
- Екстра издржливи тркала и механизми,
- Шини од алуминиум,
- Еластични гуми како заптивки,
- Опција за избор на двоен ред на гуми за негативни температури,
- Грејач во алуминиумската лајсна на касата,
- Материјалот за лицето: Фарбан лим (RAL9002) и/или ПВЦ обложен лим (RAL9010),
- Инокс лим за лицето како опција за избор,
- Други бои од RAL табелата по нарачка,
- Опција за отвор за шина за месо на ПВЦ касата,
- Достапно мноштво на димензии на чистиот отвор на вратите.

(За повеќе детали, ве молиме да ги погледнете табелите во ценовникот за врати)


Ask us for this product

Your question