Unifrigo - Administrate your panel

Please Login to see details!

Request for Access to the price list

You must login to see the activities on our web!
Not a member yet?
 Remember me

Врати со ментешиња

Вратите со ментешиња може да се поделат во две категории:
- СТАНДАРДНИ - кои се монтирани на каса од панел, и
- РОБУСНИ - кои се монтираат на ПВЦ каса.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
- Рамка на вратата од алуминиумски профил (70, 90, 120 mm),
- Изолација - со ПУР пена (45 kg/m),
- Надворешна рачка со или без кључ,
- Сигурносна рачка од внатре,
- Специјални издржливи ментешиња,
- Дихтунзи од еластична гума,
- Грејач во гумата за негативни температури,
- Избор на бои за лицето: фарбан (RAL9002) и ПВЦ обложен (RAL9010) лим,
- Можност за опционален избор на инокс лице (едното или двете),
- Други RAL бои на располагање на ваше барање,
- Опција за отвор на панелот за шина за транспорт на месо,
- Голема табела за избор на димензии на отворот

(Ве молиме да ги погледнете табелите во ценовникот).


Ask us for this product

Your question