Unifrigo - Administrate your panel

Please Login to see details!

Request for Access to the price list

You must login to see the activities on our web!
Not a member yet?
 Remember me

За нас

Унифриго како фирма се занимава со производство на изолациони панели, комори, индустриски фрижидери и системи за ладење чија што примена е првенствено во прехрамбената индустрија.
Фирмата како дел од Frigoteknika групацијата е основана уште минатиот век, поточно во 1969.
Од самите почет...

Повеќе...
  • Dorin
  • tonon
  • Danfos
  • TECO
  • Dixell
  • SER
  • zannoti
  • Eliwell