Unifrigo - Administrate your panel

Please Login to see details!

Request for Access to the price list

You must login to see the activities on our web!
Not a member yet?
 Remember me

Dhoma ftohese speciale

Kur fuqit fillojn te jen te rendesishme.Kapacitete te medha organizative dhe te thjeshta fillojn te perdoren.Dhomat ftohese speciale jan te lehta per tu perdorur dhe kan nje performance shume me te larte se mesatarja.Jane te prodhuara teresisht nga celik antikorodues AISI 304, dimenzione te brendshme shume te medha , Avulluesi trajtohet me mbrojtje jo toksike ,me operacione dhe elektronik komplete:Ftohje te BUTE dhe te FORTE dhe ka te gjitha parametrat per plotsim te HACCP sistemit. Ja disa nga dhomat ftohese speciale: Ngrirje e thell Blast chiller dhome ftohese Dhome ftohese per maturim Dhome ftohese per tharje


The specifications for this product will be published soon. Thank you for your attention...

Ask us for this product

Your question