Unifrigo - Administrate your panel

Please Login to see details!

Request for Access to the price list

You must login to see the activities on our web!
Not a member yet?
 Remember me

Binare per mish

E ndertuar nga seksione eksluzive te anodizuara dhe alumin te lemuar dhe vida te celiketa qe garantojn:
-Rezistence te peshes e vertetuar me certifikat
-Montim dhe instalim shum i leht fale eksperiences tone ne kete fushe
-pamje e thjesht dhe moderne
-Higjiene e sigurt qe mundesohet nga hapsira e rafsht e elementeve te cilat mund te pastrohen shume leht.


The specifications for this product will be published soon. Thank you for your attention...

Ask us for this product

Your question